Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå din egen väg

Man måste ta ett steg tillbaka
För att komma fram
Att tappa vägen ja det gör man ibland

Stanna upp o kolla om du gillar det du ser
Är det ingenting för dig så blir det inget mer

Man går vilse igen men sen hittar man hem
Ingenting är rätt Inget är fel vem vet

Stanna upp o kolla om du gillar det du ser
Är det ingenting för dig så blir det inget mer

Gå din egen väg

https://soundcloud.com/mr-inkognito/ga-din-egen-vag




Fri vers (Fri form) av Mr Inkognito
Läst 169 gånger
Publicerad 2020-03-16 18:55



Bookmark and Share


  Mr Inkognito
Det är en väg lika bra som någon annan väg
2020-03-17

  Larz Gustafsson VIP
"Think before you do what they say
It's your life, so go your own way."
(Sham 69)

Men jag valde Jesu väg.
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito