Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina bekymmer

600 spänn i timmen, det har jag aldrig fått
Inga bestående minnen, ingenting gott
Har kommit från alla miljoner timmar jag lyssnat
På han, på henne, på bröder och systrar

Som ältar problem, gnäller över fel
som deras respektive gjort det är alltid lika stelt
så jag stänger av och drömmer mig bort
Nickar och låtsas att jag förstått

Skrattar tyst för mig själv men ler artigt mot dom
Tänker “att dom aldrig kan förstå sig på sånt”

För du kommer aldrig att lära dig
Jag är trött på att bära dig
Dina bekymmer vill inte vara nära mig
De kommer fortstätta att besvära bara dig
Så länge du låter bli att älska dig själv

Ring upp en psykolog, betala och gå
Mår du bättre sen, ring mig gärna då
Vill du må som du mår får du ringa någon annan
Orkar inte längre vara din samtalskontakt

Du behöver inte mina råd, du behöver hjälp
Sluta fly, sluta luta dig mot grannen och vännen
Du måste finna ett sätt att hitta rätt ...




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 224 gånger
Publicerad 2014-01-19 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito