Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvinna kärleken

Han var inte säker på om han ville ha något mer än vad han redan hade
Men hon hade honom redan fast
Och hon svepte sin hand över hans själ
Hon bönade och bad och han ville bara se henne lyckligast

Nu nästan 30 år senare är dom tillbaks på ruta ett
Det är dom två ensamma mot världen igen
Nu kan dom sitta där och blicka ut över havet
Och minnas, återvinna kärleken

Hon, hon har så många drömmar kvar
Så mycket passion, så många kloka svar
Hon har levt ut sin modersroll som inte blev som hon tänkt
Men hennes tankar är fria nu så hon kan börja om igen

Med varandra kan dom ta tillbaks allt det där gamla
sen långt innan tristessen, problemen och alla barn




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-19 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito