Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Palats

I en del av stan finns en annan del av stan
Och i den delen av stan, där där bor jag
Där har jag byggt mitt palats bakom stora höga murar
Utanför hänger mina demoner i burar

Statuerar exempel på så vis
Vill du be kan du be bäst du vill i min tempelruin

Hej - Vem är du?
Säg - Säg mig nu
Vad har du här att göra ikväll?
Jag behöver ingen sympati det märker du väl?

Jag har gett upp spriten för ett inre lugn
Du river upp gammla sår, du snackar runt, runt, runt
Du är ett dåligt minne som smakar bitter sött
Är du sänd av satan för du väcker allt som dött?

Vissa saker vill man inte minnas
Jag vill inte gå tillbaks jag vill bara finnas

Hej - Vem tror du att du e?
Säg - Att du har kommit fel
Nej - Jag behöver inte ord
Jag förändrar din världsbild fortare än du tror




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-19 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito