Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Jag vaknar mitt i natten igen
Mitt i en dröm som jag självklart inte minns
Minns knappt om det var en mardröm eller en vanlig dröm
Jag kanske kan gissa mig till svaret av de dyblöta lakanen och min puls att döma

Det är intressant ibland hur våra kroppar minns
Händelser som våra minnen har förträngt och därför inte längre finns
Sånt som vi tror att vi bearbetat och lagt bakom oss
Sånt som vi anser vara småsaker kan ha större undermedveten betydelse än vi tror förstås

Hur som helst så är jag vaken nu
Lär inte kunna somna om men ska ändå upp vid sju
Får ta tillfället i akt att skriva ner mina tankar och sedan vila en stund
Att det är nyttigt att reflektera ibland är ett faktum




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-20 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito