Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara

Jag bygger en stillbild,
för att minnas allt vi har,
allt vi lever för,
och allt jag vill minnas att vi var,
så att jag kan hålla mina löften,
om att alltid vara dig kvar,
så jag tatuerar in i minnet,
så när jag till slut dör,
ska det vara uppenbart vem jag älskade,
du och jag för alltid,
min kärlek är för evigt osårbar.




Fri vers (Fri form) av Jaquezz
Läst 242 gånger
Publicerad 2014-01-20 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaquezz
Jaquezz