Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I allas ögon

 

I alla sanna dikter,
Ser jag en sann levande människa

En gud av kärlek!

Mellan radarna,
Villar glittrandet och skönheten

En gud av förbarmelse

Ord som blir till en nyvärld
Orden som är en nyvärld

Som villar i allas ögon

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2014-01-21 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP