Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Son till …

 

Du!
Tycker och anser att det är en rättighet till dem

De!
Tycker till fullo och anser att det är en seger för dem

Den som skedde i… borde absolut inte ske!

Den rättighet som gav bort till dem
Är inte en mänsklig rättighet utan är en evig förlust!

Du har förlorat makten över dem

De gick till historian med största seger i norden
Du gick till historia som värsta fegs och dummaste förlorare

Nu har de makt över dig och du styr inte dem längre

Första steget har börjat!
Bara vänta på nästa och nästa steg!

Som börjar från… och i…

Grattis ni som vann striden för ER…
Fan tar dig och alla som fattade besluten

Ni byggde en bas för terrorismen i Stockholm
Ni gav era stöd till en stark bas för terrorismen i Sverige

Son till t.. !
Son till t..!

Är alla ni som svek Svrige!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-01-21 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP