Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skall böjas i tid...


22/1: Limerick till Vincent och Viktor

 

"Du Viktor", sa Vincent på Möja
"skall du med till bryggan och röja?"
Men Viktor sa "Nej
det klarar jag ej
för mor skall snart byta min blöja!"

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-22 07:40

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kul sak ,morgonens första smil är ett faktum.Tack!!!
2014-01-23

    Dan Myrbeck
Bra och gullig!
2014-01-22

  Daniel_78 VIP
:)))
2014-01-22

  walborg
Den bindningen hoppas jag består upp till vuxenlivet
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP