Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomrummet

 

Orden,
Är blåsiga och ostadiga
I större delen i min själ

Heltiden,
Försöker jag fylla på tomrummet med nya ord
Nya liv

Kallt!
Det är så kallt där inne i det tomma rummet
Och frost

Enslig!
Och skräckt öppnar jag dörren
Tar mig inne i det frosta rummet

Vem är du?
Frågar de mig!
Jag har inget svar!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-01-22 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP