Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"´My sheep hear my voice, and I know them, and they follow me.´(John 10:27). When you know the voice of God, you have nothing to fear." Creflo Dollar


firar in min Heavensend drömman

jaha

du svarar inte

inte i telefonen

och inte känslomässigt

nähä

"... sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra... " Sinnesrobönen

gillar bådas veton

och läget

respekterar dig

du väljer

inte mig

inspirerad av nästa vers i Sinnesrobönen:

"Låt dock aldrig min sinnesro bli så total

att den släcker min indignation över det som är fel, vrångt och orätt.

Att tårarna slutar rinna nerför mina kinder och vreden slocknar i mitt bröst."

ber jag Gud om min Heavensend drömman

och jag väljer

bara honom

till dess firar jag med Gud

och alla jag älskar

"Be strong enough to wait for the best. As a believer you don't deserve anything less. It's rewarding to enforce patience." KJ Anderson






Fri vers av Ess VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-23 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP