Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I jordens hetta lågorna

 

Längst djupt inne i jordens hetta lågorna
Bränns människan tillsammans med satan

Paradissökande!
Martyrer!

Längst inne, upp i himlens änglaängar
Leker i frid alla gudsbarn

Människan!
Människan!

Är Guds underverk på jorden!
Är Guds misslyckande på jorden!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2014-01-23 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP