Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En annan...!

 

En annan värld!
En annan tid!

Ett annat skapelse!
En annan gud!

Ett andrum!
En …

Söker!
Och vill jag vara för alltid!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2014-01-23 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP