Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu skall jag skriva

nu skall jag skriva om skärande saknad om brustet liv
om änglavingar om kolsvart hål
om vansinnestankar om sorg
om saknat mod
om örnars flykt om blåvalsblås

om sprängningar
död och blod
och om vart är man på väg
vart fan
både jag själv
och min värld
i
förtvivlan
döm
mig
inte

jag försöker bara skriva
bara leva
än




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-23 21:22



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ett ord så flyktigt och en hård och fast grund att stå på när allt känns för jävligt ... bra skriftat
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP