Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen!

 

Där jag sätter mig ingen vill sätta sig bredvid…

Landet!
Ljusblåa ögon

Jag har mörkhår

Mitt utseende talar om vem jag är
Min dåligt svenska språk säger vem jag är

Jag är absolut en icke vikings krigare

Där jag går är man rädd att tar sin vandrig ut
Där jag andas ingen vill andas samma luft jag burkar andas

Jag är en oönskat djur

Jag är en … som andre vill inte ha
Jag är den som gud gjorde fel när han skapat mig

Absolut!

Han kan och ser allt enlig HAN
Hur missade han att jag blev felskapat av hans egen misstag?

Säker på!

Jag är ett misstag!
Ej mer!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2014-01-24 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP