Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIMINALISERAD POLIS

Den inkompitenta polisens olösta  brott, har  en
beräknande strategi  vars  följdverkning baseras 
på den uppgjorda polisiära utbildningens avsikt-
er på polishögskolorna, vars  partipolitiska agen-
da utesluter den utbildning som  i  teorin  skulle
leda  till   en  potentiellt   praktisk  yresutövning,
vilket medfört att de  unga killar  och  tjejer som
 har  patrulltjänst  inte  informerats  om  att den
kriminella organisationen styrs av kapitalstarka
män med ett heltäckande socialt skyddsnät,med
förgreningar i  näringslivet, därför  utgörs  deras
 arbetspass   mest  av  att  gripa  fyllon, knarkare,
snattare  och  klottrare.
Tror  inte  hedervärda  skattebetalare  är  stolta
över svensk polis.

                                      _

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-25 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP