Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten volym 1

Verkligheten är så tråkig nu pratar vi om annat




Övriga genrer av SaraSpjuth
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSpjuth
SaraSpjuth