Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig far till någon

 

Jag aldrig kommer att vara en far till ett barn
Till någon

Jag aldrig var en syskon till någon
Och aldrig kommer att bli

Aldrig till en vän!
Aldrig till ett liv!

Och aldrig!
Aldrig!

Mitt liv är här och nu!
Min dröm dör här och nu!

Jag blev född till livet mot min vilja!
Aldrig till något!

Fan tar dig (mor/far)!
Fan på er mina (syskon)!

Fan på hela världen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2014-01-27 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP