Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var så bra?

Det är kolsvart överallt. Jag trevar med mina händer för att få ett fäste, men fingrarna svävar fritt i luften. Var är jag? Inte ett ljud och inte något ljus, var fan är jag? Hur kom jag hit? Vaknade jag här? Eller befinner jag mig i en illusion? Jag känner ingenting som ger mig ett livstecken, från någonstans eller ingenstans. Det här är helt sjukt, bara ett jävla mörker. Jag tänder lampan till mitt innersta rum, men ljuset från lampan övergår kvickt till ett mörker. Ett mörker som ständigt verkar tas i bruk. Vad är detta? Jag fattar ingenting. Det som var så bra?




Övriga genrer av Markus
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-03-17 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Markus