Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig va'

Samhälle, sambo, syster, skola,
varför sätter ni sådan press?
jag kan inte leva upp till era förväntningar,
det leder bara till mera stress.

Jag vill bara leva i lugn och ro,
jag vill bara göra det jag älskar,
jag vill bara att alla ska ha det bra,
ingen som slår och diskriminerar.
Varför kan ni inte låta mig va’?

Dikten ska vara klar idag,
jag känner sådan obehag.
Jag har inte många timmar,
ändå söker jag ord som rimmar.




Övriga genrer av SalZha
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-29 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SalZha

Senast publicerade
Låt mig va'
* Se alla