Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva liv.

Jag faller
ned i det som är på väg
upp.
Ändå,
jag står stadigt
med benen brett isär.

Jag levde i fredags.
Jag var befriat lycklig i fredags.

Med henne
i en värld vi skapade där
mitt på dansgolvet.
Jag levde faktiskt.

Det var så befriande.
Där uppe på högtalaren
jag för en stund,
mitt i en bra låts stund
gjorde till mitt eget berg.

Jag fick vingar.

Jag lever nu också.
I fallet,
i mottagandet av det
svåra.

Leva liv.
Liv leva.




Fri vers av filosofÅsa
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-30 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofÅsa
filosofÅsa