Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ordnat inferno


Jag är rädd
jag
som aldrig
är rädd

Rädd för julafton
löjligt

En skenvärld
av en familj
som låtsas
vara just det en familj

Perfekta leenden
stoppade korvar
knäck
kola
ischoklad
kyssar med iskalla läppar

Jag sitter utanför grottan
och ser
skuggorna
skratta
supa
skrika
så där ja Gud
lek med oss
människor


Bit ihop
undertryck
sortera
Var sak har sin tid
sitt fack
sin plats
inte nu
nu skall du le
underhålla
Ät, drick och var glad
tänka
kan du göra i morgon




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-03-17 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth