Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig i mitt öra


Jag älskar att höra dig andas
när våra själar möts
till ett enda andetag
och jag känner att i natt
sover jag tryggt med dig
i mitt öra
tills någon av oss inser
att morgondagen gryr
och stilla
stänger av telefonens alltid
för att kunna säga
godmorgon på riktigt




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-03-17 18:10



Bookmark and Share


  * Ammi *
vilken fin ömsint text, gillar gillar
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth