Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris tillägnad min vän Carl O Andersson


Från vishet till visshet

Jag sökte dricka vishet
ur Mimers egen brunn
men bara för att finna
att vätskan var för tunn.

Dock blev jag av försöket
trots allt en smula klok
och insåg lätt generad
att jag är en gammal tok.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-01 11:41

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vet inte varför och det behöver vi inte alltid
du skänker mig glädje genom dessa ord

och det måste meningen i orden ha skänkt din vän
2014-02-02

  Carl O Andersson
Tack, tack bäste Calle! Du säger precis det jag länge tänkt säga, men inte vågat :)
2014-02-02

  Carl Mikael Fäldt
Din vän bör buga
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP