Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ilsken repris


Dagens och gårdagens sanning

 

I de tjusiga gemaken
kysser alla nån i baken
för att uppnå sina mål.
Sköljer sen med vitriol
läppar, munhåla och tänder
eftersom det ofta händer
att de som de glömde nyss
också väntar sig en kyss.

Så är världen, jävla rutten
om du icke är besutten.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-01 17:38

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Känner också pessimismen pyra
men där finns Goda Människor.
Tyvärr syns de sällan därför att
de inte gör så mycket väsen av sig.
*
MEN DE FINNS DÄR!
2014-02-02

  Marianne Räf
Man kan vara mer eller mindre
halvfattig, också. De få och små
gobitar man får, smakar bättre, då!
Mellan hungervakorna.
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP