Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkel...1:a februaribagatell



Likt malen söker
ljuset vibrerar tanken
om livets mening
vänder blad inte ett ord
förmår skingra skuggorna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-01 19:07



Bookmark and Share


  axveronika
Så väl funna ord, vackra och tunga
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP