Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur den känns i ord


Själens natt

Har du sett det djupaste mörkret, sett alla världars skräck. Sett hur nattens dimma tar ett mjukt tag, smeker dig. Tyst.
Har du sett när ljuset sugs ur dig tills glöden inte syns längre. Du, din resande själ. Ge upp din värld, låt existensen du är utkämpa den uråldriga kampen. Instängd i en svart klaustrofobisk natt, ett vakuum utan tid. Levande begravd, dödsdom utan död. Du kan inte blunda eller hålla för öronen. Du kan inte skrika för det finns inget språk. Utsöndra allt ljus du har i ett sista försök. Eller somna in i dimman som viskar så tryggt: -"Oroa dig inte, vi tar hand om din själ."




Övriga genrer av Subframe
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-02 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subframe
Subframe