Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutsnattrat



Svart asfalt vit snö
bromsspår blod död skata på
min barndoms gata




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-02 22:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nog ej lätt vara fågel även om den flyger fritt likt en själ många vill se en fågel andra vill mest ha den ihjäl
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP