Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handsktjuven myser men Ansgar han fryser - det finns ingen rättvisa i världen...


4/2: Limerick till Anselm och Ansgar

 

Jag sitter här ilsken, sa Ansgar,
och vanmäktigt händerna granskar.
Du Anselm, min vän,
säg har du på känn
vem fan som har snott mina handskar?




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-04 11:21

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Han måste vara helt handfallen. Jag tycker den är söt.
2014-02-04

    Dan Myrbeck
Risken är att tjuven
sanningen förvanskar!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP