Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är alltid

det är alltid samma förunderlighet över det
samma fascination
att
varje år
varje vinter
hur hopplöst det än har känts
så får man ändå uppleva
att det gror under vintertäcket

jag gråter
och endorfinerna befriar min hjärna
när jag åter ser snödroppsknoppar
och vintergäck
tränga upp genom snön




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-04 20:03



Bookmark and Share


    Maria Malm
Samma underverk vart år.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP