Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schizo

Man måste passa in man ska vara normal
Man tjänar ingenting på att flumma runt och falla av
Det är ord som ekar i mitt huvud dagen lång
Men jag är inte som ni andra jag är inte sån

Jag vet att det kan verka som schizofreni
För jag har flera sidor, det har inte ni
Jag lever med mina jag i polygami
Och allt som ofta uppstår en konflikt som jag måste fly

Jag har sett det mesta, Ingenting förvånar mig
Jag trivs oftast överallt förutom inom mig
För det är en kaotisk plats som vilar på en lös grund
Efter ett besök där är förvirringen ett faktum...




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-06 03:20



Bookmark and Share


  Mr Inkognito
Tack! Det känns skönt att du kan relatera...förhoppningsvis som du säger så gör fler det :)
2014-02-06

    skamfilad
Förmodligen många som känner igen sig. Kan relatera.. snyggt.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito