Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsugare

Du säger du har inga vänner man kan ta för givet
Ingen jävel som verkligen bryr sig
Du ligger i ständig konflikt med dig själv
Du är din egen värsta fiende och falska vän

Du säger du har bränt alla dina kontakter
Men om sanningen ska fram så har dom aldrig vart där
Man kan anta att du är en son av judas
En mytoman som lever på att luras

Du förnekar dig själv ständigt och jämt
Du rear ut din stolthet för en billig peng
Du är lismig, en orm, äckligt manipulativ
Förr var du min vän, nu ligger vi i strid

Om man ställer upp och lånar dig ett par kronor
Helt plötsligt är man skyldig dig ett par miljoner
Om man säger nej så säger du lägg av
lös det bara lös det annars blir det inte bra

Alla blir offer, du känner ingen skuld
När du hugger dom i ryggen med en dolk av guld






Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-06 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito