Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av höjdskillnad

 

En giraff på ett zoo i Paris
som blev vansinnigt kär i en gris
sa till alla som fråga
om hans älskogsförmåga:
"En får böja sig ner, givetvis!"

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-06 12:43

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja det gäller att anpassa sig.
2014-02-06

  limerick
Ha!Ha!En praktisk och jordnära giraff.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP