Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tolkningsfråga

 

"Jag har kommit

över dig"

sa hon bittert.

 

Kommit över mig?

Hur då?

Billigt vid en

rea på IKEA?

 

Bildligt, som på toppen

av en förolyckad

kärleksstund?

 

Eller kanske

en sorts beskrivning

av att hon gått vidare

efter de år hon kallat

"de bästa i sitt liv?

 

"Jag har kommit över dig",

sa hon.

 

Vilket märkligt uttryck.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-06 21:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... jag har kommit över till dig ... borde det heta ....
2014-02-07

  walborg
Håller med
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP