Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten bagatell om längtan



I elden föds ord
brinner av längtan efter
en kärestas glöd
närhetens värme nätter
igenom fram till vår död




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-06 21:30



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt !
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP