Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråskalor i all ära men mer lila orange turkost och cerice får gärna fylla mig


Sätta färg

Huvudet högt
andas in stjärnestoff
hjärtat varm
fyllt utav solens bloss
med dej var jag långt mera ensam än jag är nu

Leva jag vill leva som jag är
njuta leva livet nu och här

Jag står stark
stadigt på moder jord
bortom dej
blev världen åter god
i svarta hål målar jag rikligt med färger nu

Leva jag vill leva som jag är
njuta leva livet nu och här


2013-10-19 – 2014-02-07
Lena Renman




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 631 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-02-07 09:55



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
att fylla sig med färger, leva som man är så svårt men det enklaste, vackert skrivet!
2016-04-19

  aol
Ja tomheten ensamheten kan bli ruggig i tvåsamheten,
2015-07-15

  Anya VIP
Fin livsglädje strömmar ut skärmen!
2014-02-09

  axveronika
Åh vilken härlig och stark text
2014-02-09

    Anna Sefyrin Höijer
klockrent rakt och ärligt! fint!
2014-02-09

  katt.inc
Hej, vad roligt att läsa något från dig igen. Som alltid flyter din text fram så fint. Du får orden att trilla fram, ljust och glatt fast det handlar om något alvarligt. Befrielse är härligt. Tack.
2014-02-07

  Lena Renman
Tack Mare
Dina ord värmer hjärtat
2014-02-07

  mare VIP
Livsbejakande
ljus dikt!
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman