Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är i skrivartagen just nu. Det kommer texter hela tiden, känns inte som att det går att sluta skriva. Det är förstås ett helvete, för jag vill ju göra annat också. Tänker på dem som inte kan skriva, det tar emot. Måste vara ett helvete.


Också ett slags klarspråk





Jag vill förklara en sak för dig.
Jag vill inte behöva förklara mig jämt.
För dig.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-08 15:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Raka puckar!
Liv utan suckar!
2014-02-08

  axveronika
Så var det gjort
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP