Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat än dum

Jag blir tagen av den gudomliga skönhet du representerar
Hur en människa kan vara skapt så god som du är ett mysterium
Det finns ingen annan kvinna som är så underbart ofelbar
Som har så många vackra sidor och så mycket hjärterum

Att få vara en del av ditt liv ser jag som ett privilegium
Att jag lyckats fånga din uppmärksamhet ser jag som en seger
Att jag lyckats behålla den och dig ser jag som tur snarare en skicklighet
För jag är en idiot ibland och du är allt annat än dum

Tro aldrig att jag någonsin har tagit dig för givet
Känn att min tacksamhet och respekt är lika äkta som den jag känner inför livet
Jag lovar dig nu att det är slut på hemligheter
Höj ditt glas, till bredden fyllt med ärlighet
Låt oss utbringa en skål för evigheten




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-09 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito