Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet för ett bra tag sedan


Syre till tusen händer


Jag önskar jag fick försvinna
att någon kunde ta ett stort suddgummi
och radera mig från allas sinnesvärld
att jag var glömd redan innan någon kunde minnas

Du säger att självmorden i min familj kan sluta med mig
att jag kan vända trenden och vara den som lever
men jag orkar inte kämpa mer
För varje simtag uppåt finns det tusen händer som drar mig ner
och jag har inte syre till så många händer




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-03-18 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth