Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen skingras



Trotsar regnet
där jag gått var tårar
dit jag är på väg är sol




Fri vers (Fri form) av Fale Bure VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-12 23:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O ja...vi är på väg...längtar...
2014-02-15

  axveronika
Stark som en talgoxe i sin litenhet
2014-02-13

  Lena Själsöga Keijser
gläder mig
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP