Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begränsning av rättigheter och grundläggande friheter. Detta skulle vara en terroristhändelsehantering;


Profilomätare

 

 

 

 

CSI Rumänien/ FBI vill lära rumänska polisen att bli "profilerare". Hur visar "beteendeanalys tjänst.

kallade "profilerare" i den populära serien kommer att hjälpa den rumänska polisen i utredningar och farliga brottslingar kommer att dras profil.

 

Utredarna kommer fram snabbt till brottslingar. Termen ”profiler” kommer att vara en del av språket och rumänska polisen, som kommer att få råd från FBI officerare.

 

Tryck, objekt - är viktiga ledtrådar som samlats in från en brottsplats som kommer högst sannolikt att en misstänkt, om utredarna snabbt få ha en krets av misstänkta i fallet med fakta okända författare.

 

Sedan kommer profiler. Han kommer att samlas på platsen och andra bevis som skulle kunna förråda motiv eller någon ritual eller kännetecken på seriemördare eller ett visst märke av våld. Sådan information kommer att hjälpa honom att skapa en svanskappa av okänd författare som sedan leda dem till eventuella misstänkta som utredarna att passar in profil.

 

Med en misstänkt profil, teckningar av en rättsmedicinsk psykolog, kommer polisen vet vad du ska leta efter databaser med farliga brottslingar. Eller, om inga databaser, kommer polisen vet var att leda utredningen, så att nå förövarna, särskilt om man begår brott eller brott i följd.

 

Forensic psykologer kan hjälpa till i skuggan och hörsel utredare misstänkta och jag kan skicka några frågor du kan ställa förhandlingen att ta honom till ett erkännande. Och allt psykologen kan berätta snabbt om den misstänkte ljuger eller döljer något.

 

Baserat på ledtrådar, en bra profiler veta om om är mot den misstänkte som kan passa den sökta profilen.

 

Sådana profiler, inspirerade av framgångsrika aktörer i serien, hoppas att få också rumänska polisen.

Ljuga för mig - ljuga Pshihologia.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP