Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moratorium

 

Ensamheten

hånflinar

mot vitslammade

betongväggar.

 

Sov dig fri

viskar

altandörrens

sorgsna

spegelbild.

 

En blind tupp

gal förnärmat

från sin kolsvarta plats

under citronträdet.

 

Tiden är en skälm.

Tiden är en skälm




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-15 20:29

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Människan som så liten är
ställer gärna till besvär
sådan är hon i sitt sinn
tvekar först, går ändå in
i andra hjärtans kära sfär
2014-02-16

  Minkki VIP
brr, en borrande text - här går det inte att säga slutet gott, allting gott, men slutet är starkt
2014-02-15

  ULJO
Briljant som ofta från din penna
2014-02-15

    ej medlem längre
Sedärja, snyggt, och jag tänker Edgar Allan Poe.
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP