Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potatismosblues

det är i mitten av februari
vissa fåglar har vaknat upp
jag har slutat betrakta tillvaron
med förstoringsglas och lupp

jag strövar bort längs Fyrisån
i årets första hoppfulla ljus
vid Nybrons doftande gatukök
ringer jag efter en bulle
sedan släntrar jag fram till luckan
och beställer en tunnbrödsrulle

medan flickan i luckan fyller
tunnbrödet med mos
så står jag utanför och visslar
på min potatismosblues




Bunden vers (Rim) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-15 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman