Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det värsta med feber är att den går över om man inte ser till att ta vård om den. Man får väl ta tempen med jämna mellanrum förstås. Texten går i litet gammal stil huvudsakligen för att inte är precis nyskriven. Hade den varit det ändå.


Smittande lek




Hon tog emot honom
då han kom henne till mötes i älskogsland.
Hon tog emot honom
då han hoppade's på henne.

Hon tog emot honom
och emot hans kärlek hade hon inte.
Hon tog emot honom
och han tog emot henne.

Det tog inte alls emot
då de log mot varandra.
Det hände så mycket
då de tog emot varandra.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-06 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP