Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18/2: Limerick till Fritjof och Frida


"Du Frida tillhör de rigida
med motargument så morbida"
sa Fritjof rätt ilsk
för han var så pilsk:
"När järnet är varmt skall man smida!"

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-17 18:41

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Men som den där Cromwell
sade sent en stridsam kväll
även om man skall smida då
när järnet är varmt och så
bör smida järnet varmt med spjäll
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP