Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktarens ögon



Hur vi än vänder
och vrider på det är stort
smått lite större
allt till synes isär och
ändå håller allt ihop




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP