Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

applådåskor

applådåskorna tystnar och ridån går ner men det finns inte längre tid för något dacapo
rampljusen släcks och spot-en förflyttas
hörseln bleknar
synen blir döv
huden stumnar
smaken blir fadd
näsan unknar

kraftlös snubblar han över mikrofonsladden
och faller ihop

ett stort djävla mellofiasko




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2014-02-20 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP