Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden faller

orden faller som senvintersnö, kalla, lite blöta, ögonfransiga och helt vilsekomna
som misskrediteringar
som dissar
obegripliga
över
sargad jord
över oskylda hjärnor

samlas
vid dörren i slaskig driva
där jag halkar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-20 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP