Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2011


Akvarell

 

Ett liv består av många penseldrag
som målar upp en bild av vårt förgångna
och städse håller våra sinnen fångna
tills penseln tömts på färg en vacker dag.

 När detta händer ska vi ej förvånas
då bilden bleknar och till slut utplånas.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-20 19:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Mycket Bra!
2014-02-21

    ej medlem längre
Bra !
2014-02-21

  lodjuret/seglare VIP
Måste säga detta är juste poesi
saknar stundom ditt staffli
utöver penslar dina långa
vilka märkligheter fånga
strax innan de gör sin sorti
2014-02-21

  walborg
Elegant beskrivning av verkligheten
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP