Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22/2: Limerick till Pia


En solvarm kväll i Nicosia

en blottare stod framför Pia.
Hon tittade, log
och sa sött: "Alltnog -
men nog har du en större kopia?!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-21 20:40

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag anser att kräves det stora don
en motsvarighet skall finnas hos hon
som sådana önskemål äga
och så spänstigt yttra, säga
att en tvilling till ägodelen upp väga
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP